Sunday, May 17, 2009

Gossip Girl


Deci da, toate pustoaicele de 13-14 ani sunt innebunite dupa Gossip girl. Si toata lumea este. Aceste surogate, care se uita la un serial abia dupa ce apare intro revista ma dezgusta. Sincer, ma uit la gossip girl de cand voi ascultati Tokio Hotel si RBD. Ma uit din septembrie anul trecut si mam recunoscut intodeauna, in personajul Serenei. Si sunt mandra sa pot spune ca am citit 8 carti din 10 din aceasta serie, asa ca, back off bitches!

Dar dupa acest comentariu nevinovat, rezumatul serialului.
Exista un cerc de prieteni ,din cele mai de elita scoli: Constance Billard(fetele) st Jude's si Rivelsdale Prep, ale New Yorkului, Upper East Side-ul Manhattanului. Actiunea este piperata de Gossip girl, o fata anonima care posteaza barfe despre toti din acest cerc pe un site. Cei mai cunoscuti sunt:

Serena(S)- este o party girl, se indragosteste repede de absolut orice baiat dragut, are intreaga lume la picioare pentru ca arata bine fara sa se strauiasca.Este inalta blonda si cu ochii albastrii.

Blair(B)- prietena cea mai buna a Serenei, este petite, bruneta si incearca sa fie foarte Audrey Hepburn,ea doreste sa fie prima in absolut orice face, desi S io ia inainte mereu, B persista si nu se da niciodata batuta.


Nate(N)-este predestinat lui B, desi el se simte mereu foarte atras de S, dando in bara mereu.Nate este cel mai frumos baiat din Upper East Side, lax capitain si mai mereu ''stoned''

Chuck(C)- Excentric, iubeste baieti si fete, are o maimutica pe nume Sweetie,foarte fanfaron.


Dan(D)- Dan nu face parte din Upper East Side,ci din Upper West Side desi intreaga viata a petrecuto in East. El nu este bogat si luxurios ca celelalte personaje, este doar un poet dependent de cafea.Este indragostit la inceput de S, iar apoi de V


Jenny(Little J)- sora mai mica a lui Dan, este un social climber doreste sa ajunga in topul Upper East Side-ului cu orice pret.

Vanessa- e pasionata de filme, merge la Constance dar nu este fandosita si o scarbesc toate acele snobisme, ca si pe Dan. Ei se iubesc cu pasiune pana apare Aaron.

Aaron- Fratele vitreg a lui B, este hippie si vegetarian.A avut o relatie cu S, iar apoi cu V dar niciuna nu a mers cum trebuie.


Katie and Isabel- Catelusii lui B, fac orice ca sa ii intre in gratii.Arata total diferit dar se cred gemene.

Thats all for now, until next time, you know you love me, xox ;)

No comments:

Post a Comment